خواص غوره
غوره میوه نارس(نرسیده) انگور است که طعم ترشی دارد. غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک و قند میباشد و به دلیل داشتن اسید، ترش مزهاست.
غوره میوه نارس(نرسیده) انگور است که طعم ترشی دارد. غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک و قند میباشد و به دلیل داشتن اسید، ترش مزهاست.
حتما شما هم دیده اید که بعضی از مردم موقع خوردن انگور هسته های آن را جدا می کنند و یا ممکن است هسته انگور برای شما نیز ناخوشایند باشد. شاید باورش برای شما سخت باشد که بدانید زمانی که هسته ی انگور را جدا می کنید درواقع دارید یک گنجینه را دور می اندازید!
انگور که به ملکه میوه ها مشهور است به سه دسته براساس رنگ تقسیم می شود. این میوه که بسیار لذیذ است و مزه خوبی دارد حاوی ویتامین ث است و میوه مورد علاقه ی ایرانیان است.
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد یک حساب کاربری؟