شربت شیره یکی از گوارا ترین نوشیدنی های ایرانی است که با شیره انگور و خرما ساخته می شود و بسیار لذیذ است و خواص بسیاری دارد. در این مقاله قصد داریم در باره این نوشیدنی لذیذ صحبت کرده و طرز تهیه آن را شرح دهیم.
متاسفانه بسیاری از نوشیدنی های گازدار و مضر جای بسیاری از نوشیدنی های سنتی ایرانی را گرفته اند. که این موضوع باعث به خطر افتادن سلامت جامعه شده است. شربت آبلیمو، شربت سکنجبین، شربت زعفران، شربت شرکه شیره و بسیاری دیگر در زمان گذشته مصرف بسیاری داشتند تا اینکه امروزه با وجود خواص زیادی که دارند سهم بسیار کمی در برنامه غذایی ایرانیان دارد اما بسیاری از خانواده های سنتی هنوز هم از این شربت ها مصرف می کنند.
یکی از نوشیدنی های سنتی بسیار گوارا که نام آن را کمتر شنیده اید شربت شیره انگور است که بر پایه انگور و شیره انگور ساخته می شود.همانطور که می دانید انگور و شیره و کشمش خواص درمانی بسیار زیادی دارند.دارای مقادیری از ویتامین آ، ب و ث است و مصرف آن نیازهای بدن را به این ویتامین ها تأمین می کند. وجود آن ها در برنامه غذایی بسیار اهمیت دارد بنابراین اگر نمیتوانید مصرف کنید، شربت شیره انگور جایگزین بسیار خوبی است.
طرز تهیه شربت شیره
برای تهیه شربت شیره انگور ابتدا مقداری شیره (3/4 لیوان) داخل ظرفی بریزید سپس مقداری آبلیمو (1/4 لیوان) به آن اضافه کنید. مقداری آن را هم بزنید و بعد از آن مقداری آب (4 لیوان) به آنها اضافه کنید و آن را به خوبی هم بزنید. پس از 10 الی 15 دقیقه که شیره در آب حل شد، شربت را با استفاده از چند تکه یخ خنک کنید.شبرت شیره آماده است!
لازم به ذکر است آبلیمو برای اضافه کردن طعم ترش به شربت استفاده می شود شما میتوانید مقداری آبغوره نیز به آن اضافه کنید.
احتیاط کنید
دقت کنید که طبیعت این شربت گرم و خشک است. بنابراین مصرف زیاد آن توسط افراد دارای طبیعت گرم و خشک توصیه نمی شود.همچنین می توانید از تخم ریحان به عنوان مصلح استفاده کنید.