چگونه؟, شیره انگور

شیره انگور اصل را چگونه تشخیص دهیم؟

شیره انگور

تشخیص شیره انگور اصل از شیره انگور تقلبی بسیار مهم است چرا که شیره های تقلبی نه تنها خواص درمانی شیره انگور را ندارند، بلکه در مواقعی مضر نیز می شوند.

شیره انگور یکی از مفید ترین مواد غذایی برای انواع مشکلات کم خونی، قوای جسمی و جنسی ضعیف و بهبود عملکرد دستگاه های مختلف بدن مانند مغز و قلب است. از قدیم برای درمان بسیاری از بیماری ها و برای رشد بهتر کودکان و یا زایمان راحت تر و بهتر خانم های باردار استفاده از شیره انگور توصیه می شده است .

در مقاله های قبل درباره طرز تهیه شیره انگور اصل توضیح داده ایم. اما لازم است بدانید همه ی شیره های موجود در بازار اصل نیستند و به همان صورت گفته شده تهیه نمی شوند و برخی ناخالصی ها نیز دارند.

تردیدی نیست که تشخیص شیره انگور خوب از بد کار چندان ساده ای نیست. بخصوص اینکه اغلب خود فروشنگان سطح بازار نیز که معمولا در دسترس مردم هستند هم بهترین نوع شیره انگور یا شیره خرما را از زبان تولید کننده عنوان می کنند و شاید خودشان نیز خیلی فرد موفقی در تشخیص شیره انگور اصیل و درجه یک نباشند.

اما قدیمی تر ها و یا تولید کنندگان شیره انگور تجربه ی کافی در این زمینه دارند و میتوانند شیره خوب  و بد را از طریق طعم، رنگ و غلظت و… تشخیص دهند. پس برای این کار تجربه حرف اول را می زند اما افرادی که تجریه کافی ندارند میتوانند با توجه به نکاتی، تشخیص شیره انگور خوب و بد را تا حدی فرابگیرند.

پس برای یادگیری تشخیص شیره انگور اصل به نکات زیر توجه فرمایید:

ویژگی های شیره انگور اصل

طعم و مزه شیره انگور

شیره انگور نباید مزه یا طعم انگور را کامل از بین برده باشد. یعنی با خوردن یک قاشق شیره انگور باید طعم شیرین انگور را حس کنید.

بالا بودن شیرینی شیره انگور طبیعی است چون برای تولید آن انگور هایی که شیرینی زیاد دارند انتخاب میشوند و این انگور ها در زمان پخت به خاطر از دست دادن رطوبتشان، میزان شیرینی آنها بیشتر میشود.

برخی از تولید کنندگان از شکر در تولید شیره انگور استفاده میکنند که با مزه کردن شیره میتوان حدس زد که در آن از شکر استفاده شده است.

توجه داشته باشید که در شیره هایی که تقریبا بی مزه هستند و مزه انگور را نمی دهند افزودنی هایی اضافه شده اند که نه تنها خواص شیره انگور را از بین میبرد، بلکه باعث مضر شدن آن میشود.

رنگ شیره انگور

یکی از اساسی ترین راه های تشخیص شیره انگور اصل رنگ آن است. شیره انگور از انگور های سفید و یا سیاه یاقوتی گرفته می شود. اما نهایتا رنگ شیره انگور به نسبت شیره خرما روشن تر است. رنگ شیره انگور در زمانی که طبیعی و درست به عمل بیاید عسلی مایل به قهوه ای یا مایل به خرمایی است. البته در مواردی رنگ کمی تیره تر می شود.

این نکته را به یاد داشته باشید که حرارت مستقیم و بالا در رنگ شیره تاثیر زیادی دارد. معمولا شیره انگورهای سنتی که در حرارت بالا تولید می شوند رنگی تیره تر و متمایل به سیاه دارند و رنگ شیره انگور صنعتی روشن تر است.

در روش های صنعتی اگر شرکت معتبر باشد از دیگ های تحت خلا و روش حرارت غیر مستقیم برای پخت شیره استفاده می شود و رنگ شیره انگور تولید شده بسیار روشن تر است.

خلوص شیره انگور

همانطور که می دانید برای تهیه شیره انگور از خاکی به نام خاک سفید استفاده می شود. این خاک اسیدیته انگور را می گیرد تا شیره ترش مزه نشود. برخی از تولید کننده ها معمولا به خوبی شیره را بعد از گرفتن اسیدیته تصفیه نمی کنند و همین امر باعث می شود که خاک در درون شیره با چشم تا حدودی دیده شود.

غلظت شیره انگور

در زمان پخت شیره انگور باید تا حد امکان رطوبت گرفته شود. این کار باعث می شود تا ماندگاری شیره انگور بالاتر برود و در ضمن شرایط نگهداری بهتری هم داشته باشد. در روش های سنتی معمولا با دیدن غلظت بصورت چشمی و تجربی حرارت را قطع می کنند . اما در روش های صنعتی صحیح غلظت توسط دستگاه تعریف می شود و حرارت در زمان تعیین شدن بصورت اتوماتیک قطع می شود.

قیمت شیره انگور

شاید تعجب کنید اما فاکتور قیمت نیز مهم است. لازم است بدانید شیره های انگور بی کیفیت و تقلبی ارزان تر هستند زیرا ناخالصی هایی مانند شکر در داخل آن وجود دارد که باعث می شود ارزش آن پایین باشد.

شما میتوانید شیره انگور اصل و با کیفیت شهر ملایر را از فروشگاه اینترنتی شهدتاک خرید کنید.

تشخیص شیره انگور خوب به صورت سنتی

راه های دیگری نیز برای تشخیص شیره خوب وجود دارد که تولیدکنندگان و قدیمی ها بیشتر در مورد آن می دانند.

شیره های خوب و اصل در فصل سرد سال بسته می شوند اما شیره های تقلبی در فصل سرد سال بسته نمی شوند و به شکل ثابت می مانند. شیره هایی که ناخالصی داشته باشند در فصل سرد سال مقادیر بالای شیره(بالای ظرف شیره) بسته می شود اما مقادیر پایین ظرف شیره به صورت سالم و ثابت می ماند.

با توجه به نکات گفته شده لازم است بگوییم، ما محصولات با کیفیت و اصل را مستقیما از باغداران تهیه و بعد از بررسی آن به دست شما خریداران محترم میرسانیم. کافیست یکبار کیفیت محصولات ما را امتحان کنید.

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهی در مورد “شیره انگور اصل را چگونه تشخیص دهیم؟

  1. ولی پور گفت:

    خیلی ممنون از مطلب مفید و جامعتون

  2. sara گفت:

    سایت شما عالی هستش
    امیدوارم موفق باشید

  3. A گفت:

    چقد گرون؟من خریدم۳۵ تومن شیره اش هم عالیه

    1. @DM1N گفت:

      درود. بر اساس نحوه پخت، قیمت شیره انگور نیز متفاوت است. کافی است یکبار از محصولات شهدتاک استفاده کنید بی شک تفاوت کیفیت را متوجه خواهید شد. به طور مثال در تولید برخی شیره ها از کشمش استفاده میشود و هیچ وقت خریدار این موضوع را متوجه نخواهد شد!
      جهت دریافت مشاوره میتوانید از بخش تماس با ما در ارتباط باشید و یا اینستاگرام ما را دنبال فرمایید.
      https://www.instagram.com/p/CHk9FpbjaEA/?utm_source=ig_web_copy_link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.